Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021
EASPD-CONFERENCE

EASPD Συνέδριο «The future is now: Person Centred Technology to empower people and disability services»

Φέτος, η EASPD Brussels γίνεται 25 ετών και μαζί της διευρύνονται και βελτιώνονται οι παροχές υπηρεσιών για ανθρώπους με αναπηρία στην Ευρώπη. Η ομάδα του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ βρέθηκε στις Βρυξέλλες για τον εορτασμό αυτού του γεγονότος, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Φυσικά, συμμετείχαμε στο συνέδριο με τίτλο: «The future is now: Person Centred Technology to empower people and disability services», κατά τη διάρκεια του οποίου είχαμε συναντήσεις με συνεργάτες , συζητώντας για τωρινές και μελλοντικές συνεργασίες.

Παράλληλα:

  • Μέλος του RDI συντόνισε το 3ο Workshop με τίτλο: «Digital skills for service providers and persons with disabilities»
  • Μέλος του καλλιτεχνικού τμήματος και co-chair στην ομάδα εργασίας για την Τέχνη και τον Πολιτισμό μοιράστηκε γνώσεις και τεχνικές από αντίστοιχα καλλιτεχνικά τμήματα ευρωπαϊκών οργανισμών
  • Μέλη του τμήματος Υποστηριζόμενης Εργασίας, RDI και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας συνεργάστηκαν στενά με εταίρους για την υλοποίηση των προγραμμάτων ENTELIS+ και @B-Wise Project.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς αποτελεί το γεγονός ότι η πρακτική μας 13m2gallery διακρίθηκε στις καλύτερες 25 πρακτικές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στην κατηγορία «Τέχνες και Πολιτισμός», στα EASPD Innovation Awards 2021