Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020
Έναρξη νέας ακαδημαϊκής χρονιάς

Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του και αναμένει να υποδεχτεί τους ωφελούμενούς του τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το νέο ακαδημαϊκό έτος το «Μαργαρίτα» συνεχίζει να εφαρμόζει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία της υγείας των ωφελουμένων του και του προσωπικού του από τον COVID-19. Πριν από την επίσημη έναρξή μας και για την ασφαλή μας επάνοδο, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έλαβε δείγματα από το σύνολο των εργαζομένων του φορέα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Οι χώροι του «Μαργαρίτα» καθαρίζονται και απολυμαίνονται από πιστοποιημένο συνεργείο, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών. Επίσης, έχουμε προμηθευτεί τα προβλεπόμενα μέσα ατομικής προστασίας και υγιεινής (αντισηπτικά, μάσκες, αλκοολούχες λοσιόν, γάντια, ασπίδες προσώπου, κ.α.).

Τέλος, η επιστημονική ομάδα του «Μαργαρίτα» έχει εκπονήσει πρωτόκολλα και έχει σχεδιάσει την επιστροφή στη νέα καθημερινότητα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ωφελούμενους και το προσωπικό.

Οι εκπαιδευτές και το επιστημονικό προσωπικό του «Μαργαρίτα» έχουν σχεδιάσει και εμπλουτίσει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της χρονιάς κι έτσι είμαστε πανέτοιμοι και οργανωμένοι για μια ακαδημαϊκή χρονιά δημιουργική και ασφαλή!