Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021
ENTELIS+ Βίντεο για τη χρήση υποστηρικτικής τεχνολογίας

Οι συνεργάτες AIAS Bologna onlus (Ιταλία)ATEMPO (Αυστρία)Saint John of God Community Services clg.(Ιρλανδία)Εργαστήρι Εικής Αγωγής Μαργαρίτα (Ελλάδα), και FUNKA Nu AB (Σουηδία) δημιούργησαν μια σειρά από βίντεο με συνεντεύξεις ανθρώπων με αναπηρία σχετικά με την χρήση της υποστηρικτικής τεχνολογίας και τα θέματα προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή ζωή.

Ο στόχος των βίντεο είναι να εμπλουτίσουν τις εκπαιδευτικές ενότητες του ENTELIS+ και σε συνδυασμό με τις πιλοτικές εκπαιδεύσεις στις οποίες εφαρμόζεται του εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος στις τέσσερις χώρες-εταίρους, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Αυστρίας και της Ιρλανδίας, να επιτευχθεί η ευρύτερη διάδοση της εκστρατείας ευαισθητοποίησης #RightToConnectNow.

Σε αυτά τα βίντεο, άνθρωποι με διαφορετικούς τύπους αναπηριών μοιράστηκαν τις απόψεις τους σχετικά με τα εμπόδια, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που έχουν βιώσει μέσω της χρήσης υποστηρικτικών τεχνολογιών, εργαλείων προσβασιμότητας και της γενικότερης προόδου της ψηφιοποίησης της κοινωνίας. Τα βίντεο είναι διαθέσιμα σε 4 εθνικές γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά, Ιταλικά και Γερμανικά) με Διεθνή Νοηματική Γλώσσα (ISL) και υπότιτλους.

Για να δείτε όλα τα βίντεο, κάντε κλικ εδώ 👉 https://entelisplus.entelis.net/2021/12/entelis-testimonies-of-persons-with-disabilities-about-accessibility-in-everyday-life/

#RightToConnectNow #ENTELIS+