Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023
Ενημέρωση για Εκδήλωση Προγράμματος ERASMUS+ EQUALVET

Ενημέρωση για εκδήλωση προγράμματος ERASMUS+ EQUALVET

H εκδήλωση "EQUALVET: Δράσεις για την Συμπεριληπτική Επαγγελματική Εκπαίδευση", διοργανώνεται από τo ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές από διάφορους οργανισμούς στην Ελλάδα που σχετίζονται με τη μη τυπική εκπαίδευση των ανθρώπων με αναπηρία, την επαγγελματική εκπαίδευση και αποκατάσταση και την πιστοποίηση δεξιοτήτων.
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου EQUALvet του προγράμματος ERASMUS+.
Το EQUALvet στοχεύει στην αύξηση των ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης για τους ανθρώπους με νοητική αναπηρία μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας επαγγελματικής εκπαίδευσης, με την κατάλληλη αναγνώριση των ικανοτήτων και την πιστοποίηση των δεξιοτήτων σε τρία επαγγέλματα: βοηθός σεφ, βοηθός κηπουρού και καθαριστές.
Η κοινοπραξία του EQUALvet έχει εμπειρία σε 4 τομείς για την υλοποίηση του έργου: επαγγελματική κατάρτιση και ειδική αγωγή, πιστοποίηση και σύσταση πολιτικής.
Οι εταίροι του έργου, με συντονιστή το ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, είναι: Fundació Ramon Noguera (Ισπανία), ARCIL (Πορτογαλία), Πανεπιστήμιο της Girona (Ισπανία), EASPD (Βέλγιο) και TÜV HELLAS - NORD (Ελλάδα).
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη αλλά ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος για δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε πολύ στείλτε μήνυμα στο research.development@eeamargarita.gr
Περισσότερες πληροφορίες για το project μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.equalvet.eu/ .