Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022
Έκθεση Δεύτερη Σοδειά

Εγκαίνια Έκθεσης "Δεύτερη Σοδειά"

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ώρα 7:00 μ.μ.

13m2 Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 42, εντός της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης

Το Ατελιέ Εικαστικών Τεχνών του ΕΕΑ Μαργαρίτα ολοκλήρωσε αισίως δύο χρόνια λειτουργίας. Εκεί οι εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες μας λαμβάνουν εκπαίδευση στη Θεωρία και την Ιστορία της Τέχνης, πρακτική εκπαίδευση στις βασικές αρχές εικαστικών τεχνών και τεχνικών, γνωριμία με εύρος υλικών και τη χρήση τους και, κυρίως καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, ερεθίσματα και χρόνο για ασκήσεις, δοκιμές και δημιουργικότητα.

Η έκθεση «Δεύτερη Σοδειά» είναι μια επιλογή έργων από τη δεύτερη χρονιά της λειτουργίας του Ατελιέ, μια ευκαιρία για το κοινό να ξαναδεί ή να γνωρίσει το έργο νέων δημιουργών που ξεκινούν μια καλλιτεχνική διαδρομή, που τους δίνει τη δυνατότητα για ισοτιμία, προσωπική ολοκλήρωση και ελευθερία. Παρουσιάζονται έργα νέων καλλιτεχνών του Ατελιέ, καθώς και η εξέλιξη της καλλιτεχνικής διαδρομής των παλαιότερων. Πειραματισμοί με υλικά και τεχνικές, μεγάλες διαστάσεις και διαφορετικές φόρμες αποκαλύπτουν την πολύπλευρη δημιουργικότητα κάθε καλλιτέχνη.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γιώργος Δούκογλου, Ελισάβετ Στεργίδη, Μιχάλης Φραγκουλόπουλος, Μαίρη Δανελάτου, Γιάννης Χατζηρόδος, Χριστίνα Γιαννάκου, Κώστας Κατσικαδάμας, Τάκης Μοσχάκης, Σόνια Μπαχίτη, Κωνσταντίνος Αναγνωστάκος, Θοδωρής Σαρρής.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο arts@eeamargarita.gr για περισσότερες πληροφορίες.